Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Diskuze

KRVÁCENÍ 10.DEN KET

 Alena  14.3.2024 9:09

Dobrý den.Dnes jsem 10.den Po KET,s manželem jsme měli něžný a opatrný sex,ale už v průběhu bohužel sytě červená krev.(přirovnala bych to asi množství polévkové lžíce).Volala jsem na IVF kliniku-pohotovost a sestřička mi sdělila že neví co to může znamenat,ale mám si vzít 2 tablety Gynprodil.Bohuzel jsem nervózní.myslim si že se jednalo o potrat.

Odpovědět

Odpověď

Re: Krvácení 10.den KET
 Cempírek

Nervozita je pro vás jedno z těch špatných řešení. Chemické procesy, které při nervozitě ve vašem těle vznikají, mohou potrat přivodit. Přestaňte se tolik soustředit na početí a věnujte se jiným věcem, které vás baví. Umělé oplodnění vnímejte jen jako službu, která vám dopomůže k otěhotnění a neupínejte se tolik na její výsledek. Když to vyjde OK, když ne, nic se neděje, zkusíte to příště. Buďte v těchto věcech více flegmatická.
Ve vaší děloze nebo v manželově varlatech je málo duší a proto nemůžete normálně otěhotnět. Musíte být trpělivá a vyčkat na moment, kdy bude správná konstalace, která umožní vznik nového života s novou duší. Proto nemá cenu na početí nijak spěchat, natož se nervovat nebo se snažit si ho vymodlit. Není to na objednávku, musí to vzniknout.
Užívejte si života a věřte, že to jednou přijde.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Jak špinění signalizuje uhnízdění vajíčka

 Monika

Dobriden hci se zeptat dostala sem drif mesicki 4 dni dvadni byli takovi ani silni ani slaby a na treti den sem je nemnela jenom sem spinila tak ze us mne byto mnelo skoncit mne sicki a pres noc sem zas mnela kref a rano sem ju zas nemnela prosim muze mi negdo rict co to znemena muzu byt tehotna dekuji za od povet

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS