Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Diskuze

ANTIKONCEPCE PRO MUŽE

 Milan  14.3.2024 15:55

Pánové, je zde nová mužská antikoncepce, při které dochází k ozáření varlat ultrazvukem a ty pak produkují neplodné sperma. Zatím je to ve výzkumu, do několika let to bude volně dostupné v kapesním ultrazvukovém inhibitoru plodnosti na dvě tužkové baterky AA. Po ozáření varlat ultrazvukem efekt neplodného spermatu vydrží jen několik dní.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Citron a antikoncepce

 Milda

Porodnické oddělení univerzity v Melbourne, před několika lety prokázalo, že citrónová šťáva aplikovaná do pochvy před pohlavním stykem, působí nejen jako antikoncepce, ale také dokáže zabránit přenosu HIV infekce. Kyseliny, obsažené ve šťávě citrónu nebo limetky, jsou totiž schopny znehybnit nejen lidské spermie, ale také zničit virus HIV.
Postup citrónové antikoncepce je jednoduchý, před pohlavním stykem žena použije vždy čerstvě vymačkanou a přecezenou citronovou šťávu, kterou si aplikuje do zdravé pochvy. Jen tak nebudou kyseliny z citrónu v pochvě pálit. To samé platí i pro partnera, který by měl mít svůj penis také zdravý, bez zevních poranění. Po skončení je třeba vagínu důkladně vypláchnout čistou vodou. Při souloži je třeba dbát na to, aby se sperma nedostalo moc hluboko do vagíny a šlo co nejlépe vypláchnout.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS